Spring naar inhoud

Stilo WRC Des Carbon Turismo

Voor de coureurs die een lichte en sterke helm zoeken heeft Stilo de WRC Des Carbon Turismo ontwikkeld. Deze carbon helm is licht, veilig en heeft mede door de vaste microfoonboom een stoer uiterlijk. De Stilo WRC Des Carbon Turismo is standaard voorzien een ingebouwde microfoon. De intercom kan compleet gemaakt worden met losse earplugs of een set speakers.

De WRC Des serie van Stilo is ontwikkeld rondom de intercom, in tegenstelling tot andere merken waarbij de intercom vaak achteraf wordt toegevoegd, met alle nadelen van dien. Zo heeft de WRC Des serie een geïntegreerde microfoonboom en is alle bekabeling en de connector verwerkt in de helmschaal. Naast het feit dat dit er veel netter uitziet voorkomt het ook vervelende kabelbreuken.

De Stilo WRC Des Carbon Turismo is ontwikkeld voor gebruik op het circuit waar ingebouwde speakers doorgaans niet zijn toegestaan. De microfoon zit vast in de helm, wat is toegestaan, maar de speakers dienen in vorm van losse earplugs te worden gebruikt.

Voor degene die de helm zowel voor rally's als op het circuit gebruikt is er ook een set gehoorbeschermers met speakers te krijgen die achteraf eenvoudig kunnen worden ingebouwd, maar net zo makkelijk kunnen worden verwijderd. De afstand van de microfoon tot aan de mond kan worden versteld voor optimale geluidskwaliteit. De verstelbare zonneklep is optioneel te voorzien van een kort vizier, wat ideaal is bij laagstaande zon.

  • FIA gekeurd: ja
  • Type keuring: FIA 8859-2015 & Snell SA-2015
  • Materiaal buitenschaal: carbon
  • Voorzien van HANS clips: ja
  • Voorzien van intercom: ja, deels
  • Type intercom: enkel microfoon ingebouwd